Hvor mange personer er det plass til i … et telt til én person?

BARN + FRILUFTSLIV = SANT. Vi finner eventyret i Øvre Eikers skoger

BARN + FRILUFTSLIV = SANT. Vi finner eventyret i Øvre Eikers skoger.

Du har sikkert hørt om spenstige forsøk der folk har testet hvor mange mennesker det går an å stappe inn i en telefonkiosk, ymse småbiler, eller i en kano, før den synker. Vi var ikke ute etter noe rekordforsøk. Vi ville bare spare vekt.

I påskeferien tok vi atter en gang favntak med konseptet Villmarka rundt hjørnet, tok tog og buss til Ormåsen i Øvre Eiker og brukte fire dager på å loffe gjennom skogene og hjem til Kongsberg. Værmeldingen virket lovende og vi satset høyt – vi tok bare med oss et Helsport Ringstind 1 til turfølget på to voksne og to barn. Et lite regnvær én av dagene sendte nervøse trekninger gjennom turfølget en ettermiddag, men vi holdt oss tørre gjennom alle nettene.

HUSVÆR FOR TRE OG EN HALV. Hordene har forlatt boligen, et Helsport Ringstind 1, og Becky utnytter muligheten til en liten formiddagslur

HUSVÆR FOR TRE OG EN HALV. Hordene har forlatt boligen, et Helsport Ringstind 1, og Becky utnytter muligheten til en liten formiddagslur.

Men hvor mange er det så plass til i et telt til én person? Med litt godvilje: Tre og en halv person. Jentene sov i innerteltet, Becky i forteltet, mens jeg måtte ta til takke med en tynn nylonduk over hodet og utsiden av ytterteltet som vegg.

Jeg vet ikke om det er rekord. Folk gjør så mye rart. Jeg tror heller ikke det var rekord, da jeg talte antall myggstikk i ansiktet, da vi kom hjem fra turen. Horder av mygg i april? Femten myggstikk på hvert kinn og ti på nesetippen.

I fem dager het jeg bare Rudolf.

Reklamer

Om Mikkel Soya

Outdoor magazine writer, author and photographer with a soft spot for biking and paddling.
Dette innlegget ble publisert i Barn og friluftsliv, Rotekassa og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s